Svar!

Hej Allihopa..

Tack far kommentarerna. Jag vet att det inte ar skott pa basta satt, men jag tror inte det finns nagot bra satt att gora det pa nar man ar pa andra sidan jorden. Onskar dock att nagon av mina nara och kara kunde stotta mig i det val jag gjort.

Australien!

Det ar sant som dem sager att nar man kommer till Australien vill man aldrig aka hem. Australien maste ha varldens trevligaste manniskor. Man far alltid ett leende nar man gar pa gatan och folk fragar hur man mar. Det ar valdigt sociala manniskor. Som nastan alla vet nu kommer jag att stanna aret ut har, har bokat om resan far andra gangen nu, det ar ett svart land att lamna. Men kanner det varfor ska jag aka hem nar jag trivs sa bra som jag gor.
Man ar bara ung en gang och det ar nu man ska utforska varlden om man ska gora det nagon gang. Nar Jennys kusin Sony dog for nagra veckor sedan sa inser man att man ska ta vara pa livet och sina drommar.

Noosa

Jag och Joanna har dragit ivag pa minisemester till kusten. Stallet vi ar i heter Noosa och ligger precis vid kusten, det ar en mysig liten stad! Jag var har forra helhgen med Anna, vi provade pa att surfa! Det var otroligt roligt sa far se om jag och Joanna ger oss pa det denna gangen. Men man far rakna med ett antal kallsupar och blamarken. Men det ar det lungt vart. Man har ju dock hajarna i bakhuvudet men man glommer dem ganska snabbt..hehe!
Vi ska spendera 5 eller 6 dagar har sa har tagit lite ledigt fran jobbet, vilket vi verkligen behover. Gayndah borjar bli lite for litet for oss och vi langtar efter beachen och manniskorna som bor pa kusten. I Gayndah ser man samma ansikten varje dag. Jag aterkommer med mer info om helgen..

puss pa er

RSS 2.0