Coast up...

Kusten up mot Carins, vi gav oss av i mandags formiddag forsta stoppet var Agnes Water och Town of 1770. Town 1770 far hogt betyg otroligt vackert. Ar for ovrigt var Kaptain Cook satte sin fot och upptackte Australien.
Vi drog vidare igar formiddag upp mot Rockhampton och ut mot kusten till Yeppon en lite mindre kust stad som inte ar sa besokt av backpackers.
Idag ska vi forsoka ta oss upp till Airlie Beach det ar en bit att aka dock sa kan handa att vi stannar i Mackey over natten.

Maste dock tillagga att jag redan saknar Gayndah och manniskorna vi har traffat dar..Det har varit mitt hem i 8 manader.

Bilder kommer inom kort..

Seeee ya

Rida i oppna landskap!

I gar var jag och red for forsta gangen i mitt liv med en av mina vanner Jeffery fran Gayndah. Jag kan inte fatta att jag inte gjort det tidigare, det var otroligt roligt. Kanns som om jag har hittat en ny sida hos mig, har aldrig forstatt mig pa mannsikor som kan spendera flera timmar i stallet innan men det kan jag nu. Visserligen ar jag allergisk och kan inte vara i stall. Men har i Australeien gar hastarna ute i oppna landskap sa allergin var inget problem. Vi borja med att sadla hastarna nar vi kom sedan visa han mig hur jag skulle ta mig up och och ner fran hasten. Sedan gav vi oss av pa en vandring upp for en bergstopp genom oppna landskap. Det var helt otroligt!Innan trodde jag skulle skita pa mig av radsla nar jag kom pa hasten men jag var inte ett dugg radd. Vi var ute och red i 2 timmar, jag skulle kunna varit ute i 3 timmar till men hade en tid att passa. Jag kande mig verkligen som en riktig cowboy...hehe! Forhoppningsvis hinner vi ut en gang till innan jag aker pa en heldagstur.


Fodelsedag med sorg

Jag vet att jag totalt suger pa att uppdatera bloggen, men ska gora ett forsok nu.

I mandags fyllde jag 23, ju aldre man blir desto mer obetydligt kanns det att fylla ar. Denna fodelsdag var dock inte som vanligt for det forsta var jag pa andra sidan jorden fran slakt och vanner. Och for det andra fick vi reda pa nagot otroligt sorgligt. Vi fick reda pa att en av vara battre vanner har att hans son Riely pa 2 manader gick bort pa mandag morgonen. De hade vaknat kvart over sex pa mandag morgon och Riely var livlos. Detta far en att tanka en hel del. I fredags var vi pa lilla Rielys begravning, vilket kandes otroligt olustigt. Man trodde ju aldrig att man skulle vara med om det har. Begravningen var valdigt fin da valdigt manga hade samlats for att stotta John och hans familj.

Detta far en verkligen att tanka efter hur bra man har det och vilka sma problem man har...

RSS 2.0