Jobb...

Hej mina nara 0och kara!!

Det var lange sedan jag skrev nu, finns inte tillgang till bra internet har! Finns pa ett stalle i stan och det ar biblioteket. Men jag ar i allafall kvar i Gayndah en riktigt liten stad, tror det bor 2500 pers har! Ratt kul dock alla ar super trevliga och gastvanligare manniskor far man leta efter. Just  nu bor jag och Joanna hos Valentin en barndomsvan till mig. Han larde kanna massa folk har forra aret nar han reste i OZ. Idag fick vi aven jobb as bra med lite extra dollar sa man kan unna sig mer pa resan.
Sag en liten Kangrufamilj hoppa forbi nar vi prata med farmaren som vi jobbar far. Det kandes helt skummt...haha!
Jag har aven borjat kora bil har as kul att kora vanster trafik, inte alls svart!
Ikvall ska vi ata Kangru har atit det forut men kommer inte riktigt ihag hur det smakar!!

Hors snart!!!

Nytt nr nu i Gayndah!!

Jag har nytt nr nu +61458680874 for mitt andra nr funkar inte ute i buschen...men om jag inte svarar pa detta ring mitt gamla da!!!

Next stop Surfers Paradise

Imorgon klockan halv elva aker vi upp mot Surfers Paradise och stannar dar i tre natter. Efter det bar det av till Brisbane.
Igar var vi i en liten stad som heter Nimbin vet inte ens om man kan kalla det for en stad, det var en gata pa kanske 200-300 m. Det var riktigt annorlunda kandes som man kommit tillbaka till 80 talets hippie tid. Manga som gick runt pa gatorna var hoga och sag ganska harjade ut. De har i princip rokt pa hela sina liv. Det fanns sma butiker som saljer alla mojliga tillbehor bla pipor och papper. Sag aven valdigt mycket av regnbagensfarger.
I Nimbin ror sig aldrig polisen och darfor ar det i stort satt lagligt med droger, det borja pa 80 talet da hippiena akte ut och befolka staden. De odla sin mat och men aven marijana. Senare borja aven kriminella manniskor ta sig dit for att kunna salja och handla med droger. Staden blev da okontrollerbar och tillslut fick polisen ingripa. Men manniskorna som bodde dar fran borjan ville va kvar sa de angav de som var kriminella mot utbytte att de skulle kunna fortsatta roka pa och ha sitt lilla samhalle i fred och det ar kvar an idag.
Ratt annorlunda mot man ar van vid...hehe efter det bar det av mot ett litet vattenfall och dagen avslutades med en BBQ!

Byron Bay

Nu har vi precis kommit till Byron Bay eller precis for 4 timmar sedan. Sitter just  nu och overfor lite pengar till mitt bank kort, pengarna rullar ju..hehe!
Men Byron Bay skulle jag komma till och det ar grymmt mysigt har, lite hippie feeling over det hela! Sma mysiga affarer och organiska Cafeer. Inte bara det vi bor 150 m fran starnden pa ett hostel som heter Aquerius sa det ar perfekt. Imorgon eller pa sondag ska jag nog paddla kajak och se delfiner, valar, skoldpaddor. Ska bli riktigt spannade man ar ute i 3 h och paddlar sa kravs sakert mycket solkram. Pa lordag bar det av pa en liten dagsutflykt till en liten hala som heter Nembin, det ska tydligen vara riktigt speciellt. Pa den ingar bla en BBQ ska bli gott.


Uppdaterar mer om nagra dar!!

puss sa lange

Lyxfrukost!

Pappa kolla skylten

Vi ror pa oss!!

Hej alla nara och kara!!

Imorgon kommer vi rora oss fran Sydney uppat. Varat forsta stopp blir i Coffs harbour, dar kommer vi stanna i 2 natter. Sedan aker vi upp till Byron Bay och stannar i 3 natter eller kanske 4 om vi gillar det. Ska bli riktigt skont att rora lite pa sig efter 3 veckor pa Bondi Beach.
Idag akte jag Joanna och Joahannes pa en liten dagsutflykt till Manly. Det var riktigt fint dar, for att komma dit aker man farja som tar ca 30 min. Under den farden far man se Operahuset och Habour brige fran ratt vinkel. Som sagt innan var jag ju lite besviken pa hur de sag ut pa riktigt, men det kan jag inte saga att jag ar langre. Har aven haft tur med vadret idag det har varit lite samre vader de tva senaste dagarna.
I Manly at vi pa en mysig italiensk restaurang. Jag och Joanna at en riktigt god vegitarisk lasange med en fresch sallad och vitloksbrod. Johannes tog en seafood tallrik med vitloksbrod. Manly hade en otroligt lang vacker strand, synd att man inte tog med badklader.

2009

Oj oj oj vad snabbt tiden gar, 2008 bara forsvann!
Hade en valdigt intressant Nyarsafton, var pa en jatte stor festival pa Bondi Beach! Kanner mig lite sma sliten idag faktiskt! Vi borja dagen med en grillfest pa stranden, vi hade till och med en riktig grill med alla tillbehor man kan tanka sig i varlden. Den hade de slappat anda till beachen, manniskorna har tar verkligen en grillfest pa fullaste allvar har. Det var lamm, korvar, scampi mm.. riktigt kul att se!
Sedan gick vi hem fixa oss och mote upp alla hemma hos Sam, Justins kompis!
Riktigt maktigt att rakna ner till tolv slaget har alla var pa topp!

RSS 2.0