Alla helgonas!

Idag har jag tvättat sista kläderna inför resan, var inte så mycket grejer! Vid ett hämta jag, mamma och Linus upp brorsan. Vi åkte sedan ut till Tryserum Kyrka där min morfar ligger begravd. Där lade vi ut en liggare och tände ljús och ängnade en tanke till honom på alla helgonas. När vi stod vid graven kom prästen ut och sa att de bjöd på kaffe och te eftersom det är så ruskigt. Det var väldigt mysigt att stanna upp, annars gör man ju bara det man ska och drar på direkten. 
På vägen hem släppte mamma av mig på stan så jag kunde springa upp på jobbet och ta adjö av alla. Av Jill min chef fick jag en liten gåva. Ett armband från Thomas Sabo som jag har viljat ha jätte länge. Hon sa att det ska ge tur på resan. Jag blev verkligen jätte glad, det var otroligt gulligt gjort. Laddar upp en bildpå den så ni får se!
  
Visst är det fint!

Hilma!!

Igår hade jag en fullproppad dag. Vid elva var jag och klippte mig hos Kim på Mates, blir alltid lika nöjd! Vid två träffa jag Hilma, Jenny och Meta de bjöd mig på lunch på Texas long horn. Hilma är världens sötaste och väldigt nyfiken bara för att vara 3 månader. Hon kommer växa så mycket när jag är borta. Känns lite tråkigt att missa lite av hennes utveckling.
 
Sen träffa jag Jessica och Mimmi som bjöd mig på en fika, Latte oxh morotstårta.

Sista dan!

Idag är det sista dagen jag jobbar, känns lite konstigt. Nu ska man bara fokusera på resan och att packa. Jag har bland annat växlat lite malaysiska pengar idag på lunchen. Fanns dock inte så mycket som jag behövde så funderar på att växla in till lite Amerikanska dollar. Lite lättare att växla in utomlands än om man tar med för mycket malaysiska.
 
Det är så mycket man ska göra innan man åker och många man ska träffa så min hjärna går på högvarv just nu.

chopper

 är han inte söt!

Jobb och inköp!

Idag har jag jobbat ett av mina sista pass, nu är det bara två pass kvar. Men däremot var det sista passet jag jobba med Jill känns lite konstigt. Vi hängde om i butiken och tog fram våran nya kollektion som heter cruise/holiday collection. På lunchen köpte Jill muffins från bagarboden, som vi mumsade på eftermiddags fikan. På min rast köpte jag ansiktskräm och mascara från estee lauder som jag ska ha med på resan. Allt har en tendens att ta slut samtidigt.
Hoppas jag inte glömmer något som jag måste ha med..
.

Våran Gojja

Gojjan Kurre....

Det närmar sig!

Helt sjukt vad tiden går fort imorgon är det bara en vecka kvar tills vi lämnar Sverige. Jag börjar få lite resfeber. Idag jobba jag 10-15 det gick fort, det var bra med folk:) Efter det tog jag adjö av Anna som åker till Miami i natt, kommer sakna henne jätte mycket. Nu ses inte vi mer på 4 månader eftersom jag åker på söndag och hon kommer hem veckan efter det.
Nu måste jag verkligen börja packa så jag vet att allt får plats i min ryggsäck.

Idag är det pirr pirr pirr i magen.

Före



Ganska bleka va?? Får se hur vi ser ut om 2-3 veckor :)

En ny dag!

Idag kommer Evelina hem från London..wiee! Ska bli riktigt mysigt hon har varit borta i 2 år nu, hälsat på i Sverige kanske 1-2 ggr om året.  Hon är riktigt saknad. Så ikväll blir det mys och planering som gäller :)


Sönder boxad!!

Kom precis hem från boxen det var ett riktigt köttarpass höll på i 1,5 h, helt sjukt jobbigt! Jag har precis kommit ur ett varmt oljebad riktigt skönkt nu när det börjar bli kallt om kvällarna.
Imorgon blir det öppning stängning som gäller så det blir ingen träning. Evelina kommer hem från London på kvällen. Hon ska sova här i 3 nätter och sedan åka vidare upp till Åre och hälsa på sin familj. Så imorgon kväll blir det nog planering inför resan som gäller.

Vilken obetydlig dag!

Min dag på jobbet börjar med att jag får ett återköp på 5300 kr. Det är verkligen ingen start man önskar en måndag som är sega ändå. Så nu står jag här 9 timmar senare och vi har lyckats skrapa ihop 1500 kr. En riktig skitdag med andra ord.
Efter jobber blir det box med Anna, kan behövas en dag som denna då man vill ge utlopp för sina aggressioner.

Måndagar är oftast en väldigt obetydliga!

Här är jag och mitt resesällskap om 2 veckor


Kuala Lumpur

Lördagar är mysiga!

Igår jobba jag mellan 10-15, trevligt. Det var jag, Beccs och Erik som höll i försäljningen. Efter jobbet inhandla jag superbra necessärer på make up store som jag ska packa med på resan.
Åt middag hemma hos Linus. Där bjöds det på hemmagjord planka och en öl, inte helt fel. Efter maten kolla vi på filmen Wanted med Angelina Jolie och frossa i godis. Filmen var helt okej. Kvällen avslutades med ett långt varmt bad, finns inget bättre nästan. Det kommer jag nog sakna när jag åker runt och besöker lite halv sunkiga hostels, kommer säkert sakna dusch på vissa ställen.
Idag är det bara 2 veckor kvar tills det bär av börjar pirra i magen. Måste göra en packlista. Får prata ihop mig med Evelina som kommer hem på tisdag.

Pirr i magen!

  

Rebecca och jag!!

Säger bara Rebecca och jag!!!

Rebecca lär mig :)

Mitt första inlägg. Rebecca håller på att lära mig att blogga. Jag måste ju ha en blogg där jag kan skriva om min livsresa.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0