Julbilder


God Jul!!

Hoppas alla hade en bra Julafton sjalva fira vi med julmat nere vid Bondi Beach. Maste saga att vi lyckades riktigt bra med maten om man tanker pa vad vi hade att jobba med. Jag gjorde hemmagjorda kottbullar ,Eve gjorde en jansson fast utan anjovis som blev riktigt god. Vi hade aven sill, brod, kex, brie, rodbetssallad, cream chease, kokt smapotatis och korvar. Det blev riktigt gott. Vi introducera aven Justin och hans van Sam for svensk jul mat for forsta gangen i deras liv. Justin tyckte det var lite sadar men Sam at med god aptit. Vi papeka dock att det bara var ett litet julbord.
Kommer ladda upp bilder fran julmiddagen men det funkade inte idag, sa de kommer inom kort!

Idag juldagen blir det fest pa stranden for alla backpackers eftersom alla Austarlienare firar jul idag.

Ha det gott sa hors vi snart!!

Puss puss puss

Bondi Beach och maskerad party!

Hej alla!!

De senast dagarna har jag varit upptagen med att ligga pa stranden och battrat pa brannan. Man har borjat fatt sina rutiner, gar upp halv atta pa morgonen och tar en morgonpromenad pa stranden. Sedan gar man hem duschar och gar ner och lagger sig pa stranden och beundrar alla duktiga surfare. Jag ligger alltid dar och drommer om den dagen jag star pa bradan. Men det lar ju droja ett tag, Justin skulle tagit med oss och surfat idag men vadret var inte sa bra.
Men har gjort lite turistiga grejer idag har varit och kollat pa Haborbrige och Operahuset. Dock lite av en besvikelse Operahuset ser mer maktigt ut pa alla bilder man ser.
I sondags var jag utkladd till Annefrid i Abba, Justin hade fodelsedagsparty da. Ska lagga upp bild pa mig och Angneta.

Mobil nummer!

Mitt Oz nr 0061420510999

Australien i mitt hjarta!

Vilket land, vilken stamning, vilka manniskor det ar helt underbart..Australien i mitt hjarta!

Ni maste vara har for att forsta det, alla ar sa vanliga och tar allt som det kommer man bara flyter med i livs stilen. Just nu bor vi en 5 min walk fran Bondi Beach Australiens mest kanda strand. Hyr en lagenhet har av Justins (en van till Evelina) kusin for endast 80 dollar var i veckan, i 3 veckor. Snacka om att vi har haft varldens tur gar typ inte att hitta boende har over jul och nyar. Speciellt inte sa billigt. Kanns skont att kunna landa lite pa ett stalle och packa upp vaskan.

Nasta vecka pa tisdag ska vi ta oss in till svenska kyrkan och kopa lite julmat, lyckades faktiskt hitta svensk sill i en av sma affarerna. Sa vi inhandla 2 burkar senaps sill och 2 burkar krydd sill..

Just nu njuter jag bara av livet har nog aldrig varit sa tillfreds tidigare...Kan daremot inte forsta att det ar julafton pa onsdag! Man har inte nagon julkansla har overhuvudtaget.

Mamma kan du ringa till mitt aus nummer vill prata lite med dig...

God jul pa er alla hors snart!!

Puss puss puss

Lite bilder


Sista dagen i NZ!

Idag ar det varan sista dag i Nya Zeeland kanns lite konstigt, har gatt sa otroligt fort.  Kommer antagligen sakna detta land , det ar sa otroligt vackert har nasten som om det ar taget ur en saga.

I dag kanske vi ska aka ut med Joes bat till en beach. Ska bli skont att ligga i solen och bli lite brun.

7:e gangen!!!

Nu ar det 7:e gangen jag har varit ute och sprungit, kandes riktigt bra! Tog en runda langs strandpromenaden i Auckland med Evelina. Sprang 30 min gjorde styrka i 20min och gick tillbaka till hostelet pa 40 min sa blev 1,5 h traning idag. Kandes riktigt bra, hade bra med energi. Nu kan man unna sig tacosen som vi ska laga ikvall. Vi har typ sucktat efter det hur lange som helst och ikvall blir det av.
Nu blir jag extremt nyfiken vem ar det som ska gifta sig i juli????Johanna!!
Pa sondag bar det av till Australien kan knappt berga mig, ska bli sa skont att satta igang och surfa och hanga pa beachen :) har inte varit stralande sol har hela tiden. Trodde aldrig att jag skulle frysa pa Nya Zeeland men det har jag gjort.

Hor av mig snart puss puss puss

Tillbaka i Taupo!

Hej alla!!

Nu ar vi pavag upp till Auckland igen, sitter just nu i Taupo pa hostelet och hamtar mig efter min lopar runda som jag och Eve tog det ar 6:e gangen vi ar ute och springer nu. Idag var det riktigt kampigt kan jag ju saga, vi sprang i motvind och regn. Men man maste ju halla formen uppe.
I Taupo stannade vi i pavagen ner till sydon, det var har jag gjorde mitt skye dive blev riktigt sugen pa att gora det igen. Men far vanta till Australien och gora det i Carins over barriarrevet ska va ganska coolt sager dem.
Imorgon ar vi framme i Auckland, dar ska vi kanske ta en tur ut med Joes bat igen och ata massa sushi. Sushin ar syndigt god dar.
Jag hoppas att allt ar bra med er alla!
En bamse kram till moster Annica i efterskott...Hur kanns det att va 50 ar nu da???hehe

puss puss puss

Kaikoura!!

Hej alla dar hemma!!

Sorry att jag inte skriver sa ofta men sitter inte pa internet sa mycket. Igar lamna vi Krist Churche och just nu befinner vi oss i Kaikoura som ligger pa vastkusten. Det ar otroligt vackert har, kommer precis fran stranden dar jag legat och solat. Det kanns lite konstigt for det ligger berg lite langre bort som ar toppade av sno och sa ligger man i bikini nedanfor, ratt coolt. Snart ska vi ga till mat affaren och branna lite pengar dollar sedlarna bara rullar ivag.
For nagra dagar sedan laga vi varldens pangmiddig i Wanaka, da at jag lamm var bland det godaste lammet jag atit. Det ar riktigt bra kott har.
Har i Kaikoura kan man aka pa wail waching eller dyka med delfiner skulle vilja gora det, men vantar nog med det till Australien.

Ska satta mig i lung och ro nar vi kommer fram till Australien och ladda upp massa bilder sa ni far se.

Andra advent idag kanns ju skummt har inga jul kanslor.

Ha det gott sa lange, puss puss puss

Lite bilder!

 Jag och min hoppare :)Redwood

RSS 2.0