Svar!

Hej Allihopa..

Tack far kommentarerna. Jag vet att det inte ar skott pa basta satt, men jag tror inte det finns nagot bra satt att gora det pa nar man ar pa andra sidan jorden. Onskar dock att nagon av mina nara och kara kunde stotta mig i det val jag gjort.

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Det önskar jag oxå! Ring om det är något, du vet var jag finns!

2009-03-25 @ 14:03:02
Postat av: Johannes

Hej, skulle bara vilja dela med mig till alla dar hemma som haller pa att do for att julia har varit borta i 5 manader bara utav hennes 23 ariga liv. Herregud ni far ju ta och lugna ner er lite, hon lever sitt liv som hon vill just nu utanfor sin trygghetscirkel utav slackt och vanner, det kallas att vaxa upp och ar inte alls omoget utan det mest mognaste man kan gora. Hon lever det liv som hon tycker om och ar glad just i denna stund och jag tycker att ni borde vara lite mer forstaende. Att man inte kontaktar hemmet sa mycket gar inte att hjalpa for att vi uppllever sa mycket just nu och allt gar sa fort och man vill fa in sa mycket som mojligt av det som hander just nu. Ak ut sjalva och gor den resa som hon gor och se for er sjalva att det inte e sa himla latt!!!! Jag vet ingenting om forhallandet med linus men helt klart maste det varit nagot som inte var toppen innan hon akte heller.



Till dig julia, vet att vi inte har varit dom basta av vanner men du ska veta att vi star bakom ditt beslut att stanna till 100%



ps: Till er dar hemma: Lat henne upptacka varlden och stotta henne i allt hon gor, det ar vad familj och vanner gor!

2009-03-26 @ 04:49:01
Postat av: Anonym

Jag haller helt och hallet med Johannes. Det var bra skrivet. Jag tycker med att du gor helt ratt. Man kan inte bara leva for att behaga alla andra. Om du tycker det kanns ratt att stanna ska du gora det. Norrkoping finns alltid kvar. kram

2009-03-27 @ 02:30:05
Postat av: Johanna

Nu ska jag säga något till både dig Julia och till dina kära vänner som inte tycks förstå eller respektera familjens åsikter.



Först vill jag bara börja med att säga att jag är otroligt glad för din skull att du får vara med om en sådan häftig resa som du just nu är på. Jag vet att hela familjen är jätteglada för din skull. Jag önskar dig allt gott vilket jag också tidigare nämnt i bloggen.



MEN! Det finns vissa saker som gjort mig djupt besviken. Jag tror även att familjen delar samma åsikter men jag kan bara prata för mig själv nu.

1. Du väljer aktivt bort din kusins bröllop i Spanien i sommar.

2. Du väljer aktivt bort mitt och Ninos bröllop i sommar.

3. Du struntar i din brors 30-årsdag.

4. Du avlutar ditt förhållande med Linus på ett vedervärdigt sätt.



Det är detta som jag känner en djup besvikelse över. Jag tror inte heller att dina kära vänner haft kännedom om detta när de yttrat sig som de gjort.



Julia, om du från början hade bestämt dig för att vara borta i ett år hade jag haft fullständig förståelse för att du inte kunnat veta om bröllopsplanerna och därmed inte kunnat medverka. Men med tanke på att du inte skulle vara borta så länge utan att du faktiskt skulle komma hem igen till början av sommaren, så gör det mig väldigt ledsen att du helt aktivt bara väljer bort mitt eget bröllop (o även allt det andra jag nämnde ovan). Det är helt uppenbart att du prioriterar dina vänner och mandarinplockandet före din kusins bröllop. Dessutom har du inte ens kunnat ägna en minut av din dyrbara tid i Australien till att säga grattis till oss. Jag hoppas att DU också kan ha förståelse för dessa åsikter. Det är ju trots allt inte BARA vi som ska ha förståelse för dig och dina beslut.



Gällande avslutet med Linus säger jag bara så här: Har man en gnutta aning om hur man behandlar sina medmänniskor så gör man bara inte på detta sätt.



Jag håller med dina kära vänner om att man inte skall leva sitt liv bara för att behaga alla andra runt omkring. Men det finns en gräns för när man kan börja betrakta en människa som en riktig egoist. Den gränsen har ni överträtt!



Jag hoppas innerligt att du får en fortsatt underbar resa och att du, vad som än händer, känner att du fattat rätt beslut. Jag önskar dig all lycka Julia. Hoppas du inte tar för illa upp när jag skriver detta, men jag känner att jag måste få framföra precis så som jag upplever det.



Till sist vill jag bara säga att jag hoppas och tror att du snart inser att blod är tjockare än vatten. Jag älskar dig min kära kusin!



Många kramar Johanna

2009-03-28 @ 13:00:28
Postat av: johannes

Snyggt nertryckt! Hon kanner sig nog inte alls forjavlig nu efter dom komentarerna! Snyggt forsok att radda det hela ocksa! Blod e tjockare an vatten? Kom igen, lever vi pa medeltiden eller? Kom igen och kompromissa for f*n!



Manga kramar Johannes

2009-03-29 @ 06:45:34
Postat av: Joanna

Trakigt att ni gor nagot sa privat till nagot sa offentligt. Vi som ar har ser hur lycklig Julia ar just nu. Ni som alskar henne borde vara glada.



Tack och hej.

2009-03-30 @ 12:11:48
URL: http://joannaschroeder.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej, kom av en slump in på dessa sidor o läste bloggen. Men vad hände.....? Det stämmer att släkten är värst.Hur kan man slå undan benen så, på en ung flicka.Låt tjejen ha sitt livs äventyr, utan att behöva ha dåligt samvete för bröllop o annat.Var glada för hennes skull,utan en massa egoistiska kommentarer.Är släkten så här så förstår jag att hon stannar kvar.

2009-03-31 @ 11:34:47
Postat av: Anonym

Jullan stanna, du måste lära mig surfa! PEACE and love ph;)

2009-04-07 @ 12:06:12
Postat av: Anonym

Värsta jag sett? Vad är "Familjens" problem? Att vara på andra sidan jorden hade jag alla gånger prioriterat än att åka på en kusin bröllop? Jag kanske inte hade åkt veckan innan. Men jag hade för helvete inte åkt hem för det? Hur kan man såga någon så förbannat när denne är ute på sitt livs äventyr? Skäms ta mig fan!!! Och allvarligt talat, handlar det om avundsjuka? Isåfall är det aldrig för sent, man kan aldrig bli för gammal för att resa...

2009-06-22 @ 22:44:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0