Next stop Surfers Paradise

Imorgon klockan halv elva aker vi upp mot Surfers Paradise och stannar dar i tre natter. Efter det bar det av till Brisbane.
Igar var vi i en liten stad som heter Nimbin vet inte ens om man kan kalla det for en stad, det var en gata pa kanske 200-300 m. Det var riktigt annorlunda kandes som man kommit tillbaka till 80 talets hippie tid. Manga som gick runt pa gatorna var hoga och sag ganska harjade ut. De har i princip rokt pa hela sina liv. Det fanns sma butiker som saljer alla mojliga tillbehor bla pipor och papper. Sag aven valdigt mycket av regnbagensfarger.
I Nimbin ror sig aldrig polisen och darfor ar det i stort satt lagligt med droger, det borja pa 80 talet da hippiena akte ut och befolka staden. De odla sin mat och men aven marijana. Senare borja aven kriminella manniskor ta sig dit for att kunna salja och handla med droger. Staden blev da okontrollerbar och tillslut fick polisen ingripa. Men manniskorna som bodde dar fran borjan ville va kvar sa de angav de som var kriminella mot utbytte att de skulle kunna fortsatta roka pa och ha sitt lilla samhalle i fred och det ar kvar an idag.
Ratt annorlunda mot man ar van vid...hehe efter det bar det av mot ett litet vattenfall och dagen avslutades med en BBQ!

Kommentarer
Postat av: Johanna & Ninos

Hej Jullan! Du har det verkligen underbart! Passa på o njut! Du kommer ha hur mycket historier och minnen som helst att berätta när du är klar med din lilla trip. Fick inget svar sist... Men du kommer väl hem innan juli (before the wedding =) )? Ta hand om dig och ha en fortsatt trevlig resa! Kramar Johanna o Ninos

2009-01-11 @ 12:35:28
Postat av: Totte & Mia

Hej Syrran! Hoppas allt är bra med dig. Nu börjar det hända saker Surfers Paradise, det är ett ställe jag skulle vilja vara på =) Kram T & M

2009-01-11 @ 15:33:07
URL: http://galleri.garrido.se
Postat av: Linuz

Det har rapporterats om flera hajattacker i australien så simma försiktigt är du snäll...puss

2009-01-12 @ 15:51:19
Postat av: Anonym

Hej Jullan



Kul att ni har det så bra. Konstig stad ni passerade. Lite som Christiania!! Akta dig för hajar när du badar. 3 hajattacker dom senaste 2 dagarna. Vi vill gärna ha hem dig i ett stycke:=) Var rädd om dig och njut av tiden så ses vi snart. Puss

2009-01-12 @ 19:04:36
Postat av: Pontus

Simma inte på en surfbräda, då får man en siluett som en sköldpadda vilket kan leda till en hajattack.

2009-01-14 @ 18:43:58
Postat av: Pontus

På tal om kriminella, hela Australien var en fångkoloni från början, som användes av Engelsmännen, uppemot 100 000 transporterades dit! Men säg inte det till Australier för de vill de inte höra!



2009-01-15 @ 17:10:59
Postat av: Anonym

Hej Gumman!

Förlåt att jag inte ringt, har inte hunnit.. Ska försöka hinna imorn, lr måndag! Puss och kram!

2009-01-15 @ 19:48:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0